Året som gått - 2018

// Personligt, Vardag


2018. Vilket år alltså. När jag tänker tillbaka på året som gått vill jag bara ge ifrån mig ett frustrerat vrål. Ja, vrål. Vilken berg- och dalbana alltså. Många bra saker har hänt iår, men jag har så svårt att fokusera på de bra sakerna och glömma de dåliga. Hur som haver, nu ska vi göra den traditionsenliga årsresumé-listan. 
 
Beskriv året med 3 ord
Utmanande, utvecklande och samtidigt fantastisk.
 
Årets bästa bild
Jag har så många, från Tyskland, från vår photoshoot i solrosfältet och så lite vardagsbilder. Men jag tror nog det måste vara en från vår photoshoot. Den här nedan med buketten får det bli. Men jag har valt ut några andra bilder som ni kan ser längre ner i inlägget som jag också gillar.
 
 
Vart reste du?
Tyskland, Österrike och Sverige x6. Tysklandresan var ju helt fantastisk. Vill faktiskt åka tillbaka. Ofta tycker jag att det inte är värt att åka tillbaka till precis samma ställe, för det finns ju så många andra platser att besöka, men Ruhpolding är jag inte riktigt klar med tror jag. 
 
Vad såg du mest fram emot?
Tysklandresan. I slutet av sommaren väntade jag bara att sommarjobbet skulle ta slut skolan skulle börja, och nu mot slutet av året såg jag fram emot jullovet. 
 
Gjorde du något som du aldrig gjort förr?
Ja, reste till två länder jag inte tidigare varit till. Gjort min första sjukhuspraktik, och en hel massa annat där, som att sticka kanyl osv. Faktum är att jag inte kommer på något roligt att nämna som hänt i mitt personliga liv, något som inte har med skolan att göra, förutom resan i somras då. 
 
 
Vilket datum kommer du alltid att minnas?
23.3 då min systerdotter föddes. 21.12, min sista dag på praktiken och dagen jag fick jullov. Så lycklig hade jag inte varit på ett tag. Och förstås 12.6 då vi flöd till Tyskland. 
 
Det här åstadkom jag under 2018
Varför är den här punkten alltid lika svår? Känns faktiskt inte som att jag åstadkommit så mycket. Men jag har nog utvecklats mycket på ett personligt plan i alla fall. Och så har jag ju börjat springa igen, och det går bra! Sakta men säkert så blir jag bättre, vem vet, kanske det blir något lopp 2019 i alla fall.
 
 
Vad tänker du göra annorlunda under 2019?
Ja nu är det faktiskt dags att sakta ner lite. Jag vill spendera mer tid offline, jag vill läsa mer, och efter att ha tittat på Consumed, en serie på Netflix(tips!), så vill jag ta tag i det där med minimalism igen, jag har inte på långa vägar så mycket saker som de i serien, men i alla fall jag fick mig en tankeställare efter att jag sett serien, så jag vill gärna skära ner lite på vad jag har. Förstås vill jag spendera massor med tid i naturen, som jag och min syster gjorde i höstas. 
 
 
Planer för 2019?
En road trip till Norge. Åh vad jag längtar, men det är så himla länge tills den går av stapeln, så jag måste ha den i bakhuvudet lite för att inte missa allt annat som händer. Mycket mer än det har jag faktiskt inte planerat, jag ska förstås studera, jobba och förstås de saker jag nämnt i punkten ovan. Jag tror vi får se lite vad som händer.
 


Så himla fina bilder och roligt att läsa! :)

Svar: Tack, och vad roligt att höra! :)
Maria S


Vilka bilder asså! 


Spara?