sommarens bästa photoshoot

// Fotografier


 
Jag hade gett upp hoppet på att hitta ett solrosfält. Ni kan inte ana hur mycket jag har letat efter ett. Nå jag hade fått reda på att det finns ett ganska nära härifrån, ungefär 20 minuter. Så på fredag kväll hoppade jag och en kompis in i bilen och gav oss iväg för att söka efter det. Vi hittade det utan problem och det var till och med närmare än vi hade förväntat oss. 
 
Vi fotade en del, jag plockade en bukett. Helt nöjda var vi inte för det var inte ett så fint solrosfält, det var väldigt få blommor som slagit ut och dessutom hade många varit där och plockat av blommorna(vilket man fick göra). Men jag var ändå glad för att äntligen ha hittat ett, för det var en av sakerna jag ville göra det denna sommar. 
 
Vi fortsätter vår färd, besöker några av mina favoritplatser på landsbygden, åker till en liten butik och köper lite gott och åker sedan hemåt. Ungefär 3km hemifrån ser vi plötsligt ett solrosfält. Vi får snabbt bromsa in och svänga på närmaste väg för att åka tillbaka. Det var det absolut finaste solrosfält jag sett, helt perfekt. Blommorna var enorma, täta och i princip allihopa hade slagit ut. Det galnaste är att jag under en vecka har kört förbi där åtminstone 5 gånger, och jag har inte sett det. Nåja, nu ska ni få se lite fler bilder. 
 
 
 
 
 
 
 


Gud vilka fina bilder!! :)

Svar: Tack snälla! ☺
Maria S


Superfina bilder! ☺️

Svar: Tack! 💗
Maria S


Blev verkligen kär i dessa bilder! Så otroligt fina!

Svar: Åh men tack fina du! 💗
Maria S 


Spara?