när allt inte går som man tänkt sig

// Vardag


Allt går ju inte riktigt som man har tänkt sig, det kan väl alla hålla med om? 
 
Just nu pågår det en hel massa i livet, och det är faktiskt rent av ett kaos, där av tystnaden här. 
Jag vet inte riktigt var jag ska börja, tror inte ens att jag orkar förklara. Det var ju tänkt så att jag skulle vara hemma i Kokkola ända tills januari när skolan börjar pånytt. Men efter en knapp vecka hemma så blir det att packa väskorna och åka tillbaks till Vasa. Så där ska jag då vara tills 23.12. Inte precis vad jag hade tänkt mig. 
 
Och så hade jag gärna velat vara lite kreativ och fota och så vidare, men mitt objektiv har ju gått sönder. Tanken är nog att jag ska skicka in det för reparation, men jag skulle behöva ringa till nån kundservice och kolla om jag får fixat den gratis, för tydligen är det ett fel som drabba just de objektiven. Men just nu har jag noll ork att ringa till en finsk kundservice och försöka förklara det där på finska. Så vi tar det en annan gång. 
 
Däremot har jag varit en hel del ute i skogen och naturen i allmänhet, vilket verkligen har varit en sak som gjort den här hösten bra, annars har det som sagt varit mest kaos. Dessutom har jag och en kompis börjat planera en Norge-resa inför nästa sommar, vilket får en på lite bättre humör. 
 
Det är väl så det ser ut just nu. Nu väntar jag mest på julen, så vi är hela familjen tillsammans. Och sen förstås nyår, den ska jag fira i Boden med svenskarna, dem saknar jag verkligen. Men det är ju länge tills dess. Får bara försöka hålla ut lite längre till. 
 
Två bilder från en av många utfärder vi har gjort nu i höst. Och då hade vi lite snö till och med. Nu är det mest sliskigt väder. Kan vi inte få lite snö? Snälla? 


Spara?