då klockan gärna skulle få stanna

// Vardag


För tillfället är jag mitt uppe i min första praktikperiod som sjuksköterskestuderande. Äldrevård och långvårdsmedicin är ämnet för denna praktik och jag arbetar på hemtjänsten. Innan praktiken hade jag inte så stora förväntningar, mest var jag bara nervös eftersom det är första praktiken. Men det började riktigt bra, min handledare är så bra och vi kommer överrens hur bra som helst, vilket gör allt mycket bättre. Alla andra kolleger är också så trevliga och snälla och vill verkligen lära en. 
Och nu vill jag inte liksom att praktiken ska ta slut. På lördag är jag sista skiftet. Jag vill inte gå tillbaka till skolan, jag trivs så himla bra där jag är nu. Men man får ju inte alltid som man vill. 
 
Som tur är skrev jag i fredags under arbetsavtal för sommaren, och jag tror att jag hamnat precis rätt. Ser verkligen framemot att få börja jobba där. Dessutom får jag ju trösta mig med att skolan snart är slut och att våren påriktigt är här nu. Ska också bli riktigt kul att spendera några veckor i Vasa under våren. Har också ett besök till Sverige inplanerat, för att hälsa på mitt nyaste syskonbarn. Kan inte vänta på att få åka dit och bebisgosa. ♥ Och sist men inte minst har jag ju en tyska alperna-resa som väntar på mig. Det blir väl nog bra det här. 
 
Så det var min lilla update, tillägnat min syster och min kusin som båda tycker att jag bloggar för lite. 
 
Fotat har jag inte heller gjort, men här är i alla fall en mobilbild från en av de många promenader jag hunnit med sålänge jag är hemma i hemstaden nu under min praktik. 


Vad roligt att du trivts!
Men alperna! Var när hur med vem?


Svar: I juni, med föräldrarna + Jona. Ruhpolding heter byn/staden vi ska bo i! :)
Maria S


E så himla glad för att du trivts på praktiken och för att du fått jobb! <3

Svar: <3
Maria S 


Spara?