min sommarlista

// Vardag


Ja, man kan ju inte kalla mig stjärnbloggare precis. Men nu har jag blivit riktigt ivrig och vill så gärna skriva igen. Beror antagligen på att jag har sommarlov och inte har en massa inlämningsuppgifter för skolan längre (förutom den där ena som jag inte fått lämnat in ännu). 
Nå för att kick-starta mitt bloggande igen ska vi ta och göra en lista. Har inte hittat någon som jag tycker om, så då gör man helt enkelt en egen. 
 
Vad vill du göra denna sommar?
Denna sommar vill jag läsa. Jag vill ha lite planer nu som då, men mest vill jag bara ta dagarna som de kommer. Jag vill fota! Har märkt de senaste dagarna hur mycket jag saknar det. Så i sommar ska jag framför allt fota lite självporträtt. Nån vill aldrig ta bilder på mig, så då får jag ta saken i egna händer. Dessutom tror jag att man bli bättre bakom kameran om man är mer bekväm framför den. Något annat jag vill fota är mat. Det har jag blivit mer och mer intresserad av, och vill gärna bli bättre på det också. Och så vill jag fota lifestyle-bilder! Som tur har jag en syster som flyttar upp hit, så kanske jag kan få fota lite hemma hos henne. Visst Anna? 
Ett solrosfält ska jag också hitta och fota.
 
Ska du resa någonstans?
Ja! På onsdag lyfter flyget till alperna! Har inte riktigt förstått det ännu. Har inte börjat packa, har liksom inte ens tänkt på vad jag ska ha med mig. Det kom helt enkelt väldigt plötsligt. Jag har varit så uppe i mitt nya jobb att jag inte riktigt hunnit tänka på det.
 
 
Vad vill du göra igen denna sommar som du gjorde förra sommaren?
Titta på soluppgången. Det är ett av mina favoritminnen från förra sommaren. Så det ska jag göra pånytt i sommar. Och då ska jag ha med mig en kamera med fulladdat batteri och myggmedel. 
 
Vad ser du mest framemot?
Att bara få vara. Läsa böcker. Fota. Simma. Knåpa på med mina solrosor, hoppas på att det blir solrosor senare i sommar. Picknicks. Dagar på villan.
 
Tre böcker som du ska läsa i sommar
Wuthering Heights av Emily Brontë
Ljuset vi inte ser av Anthony Doerr
Gone Girl av Gillian Flynn
Och en hel del andra böcker också, men främst dessa tror jag. Håller faktiskt på med tre böcker just nu. En av dem är Ljuset vi inte ser. Ska försöka läsa klart alla de innan jag börjar med några nya. Kommer knappast lyckas men man kan ju alltid försöka haha.
 


Wow, vad fantastiskt det låter med en resa till alperna! :D

Svar: Ja det ska bli så roligt att få vandra där! :)
Maria S


Jaa!! Välkommen hit och fota av hjärtans lust - jag vill också vara med på dina fotoplaner :D

Svar: Måst dela med mig av mina tankar imoron! :D
Maria S 


Spara?