ett äventyr senare

// Resor & äventyr


Är nu hemma efter en alldeles underbar resa till tyska alperna. (Har också hunnit med ett 9h skift i jobbet idag med ungefär 5h sömn..) Har inte haft tid att gå igenom mina bilder från resan ordentligt ännu, men när jag har gjort det ska jag visa lite fler, men var tvungen att välja ut några favoriter ändå, bara för att ge er en inblick på vad ni kan vänta er. Det vill säga om bilderna blev till något. Jag har ungefär 300, så om 20 blev bra så är jag väl nöjd haha.
 
Vi reste alltså till Tyskland. Vi flög till München och därifrån tog vi bil till Ruhpolding där vi hade hyrt en lägenhet. Mest vandrade vi, men låg också vid poolen(underbart!), en dag hyrde vi mountainbikes och så var vi också över gränsen till Österrike. Vi besökte en nationalpark, Berchtesgaden, det var riktigt fint där, men alldeles för mycket turister. Då tycker jag mer om att vandra i bergen och möta någon turist nu som då och någon ortsbo. Det får räcka som en kort sammanfattning. Nu till några favoriter.
 
Denna är tagen på en båt vi tog över sjön Königssee. Väldigt fin natur, men som sagt, alldeles för turistigt för min smak.
 
Väldigt suddig ja, men de gör inget. Bilden är tagen från toppen av Hochfelln, ett berg vars topp ligger på över 1 600m. Känslan när man satt där uppe och blickade ut över alla berg och dalar. Oslagbart. Det var min absoluta favorit hike som vi gjorde.
 
Uppe på Hochfelln finns en liten kyrka. Hur mysig som helst. De har till och med gudstjänster där. 
 
En dag tog vi tåget till Salzburg och gick omkring där. Riktigt mysigt. Fick tillfälle att öva mig på lite stadsfotografering. Men det var nog samma känsla här, alldeles för mycket turister, men det är väl vad man kan förvänta sig i en stor stad haha.
 
Så det var några bilder från resan. Mer kommer det nog, har bestämt mig för att försöka blogga nu under sommaren då jag inte har skolarbeten att fokusera på. Så vi får se vad det blir till! Ha det bra!