kalla vinterdagar

// Vardag


Sitter för tillfället på tåget hem, med en podcast(Mile Higher Podcast om JonBenét Ramsey) i öronen och några fina, smällkalla, men soliga dagar i huvudstaden bakom mig. Vi har haft riktigt roligt. Mest har vi förstås slappat, men det har även blivit nån promenad, filmkväll, podcastlyssnande, och ett café besök med en fin vän hann jag med också. 
Fastän Helsingfors är en mycket fin stad, så är den alltför stor för min smak. Det är alltid kul att besöka staden och känna av pulsen, men det är skönt att komma hem också. Den staden är helt enkelt inte för mig. Känns konstigt att tänka att jag själv kunde bo där nu, om jag inte hade flyttat till Vasa. Men det blev nog bättre såhär tror jag.
Mini-semestrar är något av det bästa som finns. Skulle vara kul att hinna med fler nu på våren, men tyvärr tar skolan upp så mycket tid. Men något annat hade jag inte förväntat heller.
 
 
Så det var som ett mini-sportlov. Ändå så får jag imorgon börja njuta av mitt riktiga sportlov. Jag ska vara ute så mycket jag bara kan, njuta av skogen och lugnet på landet. En promenad på isen ska jag försöka hinna med också. Och så ska jag försöka baka lite. Och eftersom det ändå är sportlov så ska jag fortsätta ta det lugnt, försjunka mig i någon bok. Perfekt.
 
Hoppas ni får ett riktigt bra sportlov!


Låter så otroligt underbart! 


Spara?