update

// Fotografier, Vardag


Alltså kan ni förstå att det redan är augusti? Har lite svårt att förstå det själv. På samma gång som den här sommaren har rusat förbi, som alla andra somrar, så har jag hunnit med så mycket. Så nu såhär mellan alla Tysklandinlägg ska vi ta en liten update, och titta tillbaka på sommaren som varit. För nu verkar det som att den sakta men säkert tar slut och hösten är på kommande. (Just nu regnar och åskar det utomhus, fastän det fortfarande är över 20 grader utomhus så är det onekligen kyligare än det varit.) Inget mig emot, ser verkligen framemot hösten. 
 
 
Många dagar har jag spenderat här på bryggan på villan. U-n-d-e-r-b-a-r-t. // Fyllde år gjorde jag i slutet på juli, då firade vi med hela familjen(förutom svenskarna) och det var först pizzabufé och sedan vattenkrig på schemat.
 
 
Jag och två av mina bästa kompisar spenderade två dagar på en villa. Vi sov ute, vilket inte var värt det, fick 14 myggbett på mitt högra ben, samt 5 på min högra arm, annars hade vi det riktigt mysigt. Vi simmade många många timmar, vattnet var 27°C varmt.  Vi SUP:ade, var ute och med roddbåten, badade jacuzzi, drack virgin flädermojito(supergoda!) och spelade brädspel. Och åt. Väldigt mycket. Helt underbart.
 
 
Har spenderat många kvällar med C på deras villa, suttit och pratat i timmar, tagit en nap, och sedan fortsatt att prata. // Ute och kört har vi också varit.
 
 
För några dagar dagar sedan åkte jag och mamma ner till Helsingfors. Jag hade ett läkarbesök, så vi bestämde oss för att åka ner kvällen innan och sova en natt på hotell, innan läkarbesöket hann vi också med lite shopping, och så åt vi på Vapiano. // Lika många dagar jag spenderat på byggan på villan, lika många underbara solnedgångar har jag fått se. Är verkligen glad över att jag hunnit vara så mycket på villan. Vet inte hur många gånger jag kört till villan och hem haha.
 
 
Eftersom det varit så varmt har det blivit en hel del badande, förutom på villan har jag spenderat mycket tid vid sandgrävorna, sandstrand, turkost, varmt vatten och djupt till botten så man kan dyka i, vad mer behöver man? 
 
Så det var lite av min sommar. Mycket mer har jag hunnit med, mest jobbat förstås. Men sådär generellt sett är jag ganska nöjd med sommaren ändå. Man måste ju tänka på allt roligt man gjort och försöka glömma att tråkigt. Nu har jag bara 8 skiften kvar på jobbet, sen tar jag lite sommarlov och åker till Sverige och hälsar på systern och hennes familj.
Har ni haft en bra sommar? Berätta gärna!
  


Spara?