personligt space och elvisplar

// Vardag


 
Och den fjärde veckan i skolan går mot sitt slut. 
Veckan som utmärkt sig på flera sätt. Veckan då jag hade min första tent. Veckan då jag för första gången åt lunch i skolan. Veckan då jag faktiskt tillbringar tid i skolan utöver föreläsningarna. Kände att det var dags att bekanta sig lite mer med byggnaden och bestämde mig därför att söka upp en vrå där jag kunde sitta och jobba i lugn och ro. Och de som känner mig kan ju ha en aning om hur mycket jag jobbat, haha. 
 
Jag börjar trivas här ganska bra. Ibland känns utbildningen helt rätt, men ibland så känner jag bara att jag vill göra något helt annat. Fastän jag inte vet vad.
Dessutom blir det inte bättre av att vissa ämnen är så tråkiga att man kunde somna. Och så är det ju så himla svårt att veta var man ska börja med studerandet. 
Det har regnat hemskt mycket de senaste veckorna, så jag har mest vistats inne i lägenheten eller i skolan. Men nu ser det ut att bli uppehåll och vara soligt i början på nästa vecka, så då vill jag verkligen utforska mina hoods lite mer. 
 
Ikväll hoppar jag åter igen på bussen för att åka norrut. Tack och lov för att jag får ta bilen ner tillbaka sedan. Har redan nu tröttnat på bussarna och tågen. Det är så trångt och svettigt. Det finns egentligen noll personligt space, och folk har ganska lite respekt för sina medresenärer. Suck.
Och sist men inte minst så kan jag inte vänta på att få baka då jag kommer hem. Livet utan el-visp är svårare än man skulle tro hörni. Det finns inget som heter spontant muffins-bak en ledig onsdag, och ingen god potatismos heller. Ska jag vara ärlig så skämdes jag litelite då jag köpte pulvermos. Till på köpet hade den en svag smak av fisk, hua. Men måste man ha potatismos så måste man. Så är det bara
 
Hoppas ni får en trevlig helg! 


Spara?