Mina mål - catch up

// Personligt


 
Alltså fatta att det snart är november, tiden går så fort. Jag kan inte riktigt förstå att det bara är lite mer än 2 månader kvar av detta år. Hur som helst så började jag tänka på alla mina mål jag hade för detta år, och tänkte att jag skulle uppdatera dem lite. Här kan ni läsa om de mål jag hade tänkt uppnå i år, och som ni märker har jag inte haft möjlighet att sträcka över så värst många av dem. 
 
Jag har i alla fall tagit studenten, fått studieplats, flyttat hemifrån, läst en hel del(är just nu uppe i 29 böcker, mycket mindre än jag skulle vilja, men några till kommer jag nog hinna med), fotat en soluppgång och börjat med minimalism(som tyvärr har lagt sig lite).
Jag har tyvärr inte rest till ett land jag inte besökt innan, dock var jag i Norge och det är kanske 8 år sedan jag var där sist, så det räknas nästan. Jag kommer inte ha möjlighet att köpa ett nytt kamerahus i år, för de är ju så otrooligt dyra, men jag har börjat spara! Vilket betyder att jag kan checka av det på min lista. 
 
Det jag vill försöka göra ännu i år är:
 
»Läsa minst 5 böcker till
Håller just nu på med min 30:e, så att läsa 35 är ju inte så dåligt ändå (här kan ni följa mig på goodreads)
 
»Vara mer offline
Vilket jag inte behöver göra så mycket åt, för jag sitter ofta med näsan i en skolbok, haha. Men ändå, jag är av den åsikten att de flesta människor spenderar för mycket tid på telefonen/online, inklusive jag.
 
»Äta mer hälsosamt/ Ta hand om mig själv
Jag är sämst på att äta grönsaker med maten t.ex., jag äter ordentlig mat varje dag, men har på känn att det skulle göra mig gott att äta lite mera grönt. Och då förstås ta hand om mig själv, inte sätta för stor press på mig själv, sova tillräckligt, göra tid för fritid och så vidare.
 
»Börja motionera regelbundet igen
Jag vill motionera mer, utöver att jag oftast cyklar till skolan åtminstone en gång per dag, så vill jag göra styrketräning och så vill jag hemskt gärna börja springa igen. Skulle vara grymt att få sprunget de där 10km i år. 
 
Jag tror det får vara bra så, har helt tillräckligt att bolla med i livet annars. Hur går det med dina mål?
 


Vill också äta mer nyttigt och läsa mer böcker! Brukade vara så duktig på att läsa förut men tror jag bara hunnit med 7 böcker det här året ://

Svar: Åh vad tråkigt, det är verkligen synd att man prioriterar annat fastän det är något man gillar att göra! :/
Maria S 


Spara?