att inte vara tillfredsställd

// Livsstil, Personligt


Under flera veckor har det kännts som att jag mest har flutit omkring. Jag har känt mig otillfredsställd. Och jag har helt enkelt låtit det vara. Jag visste inte vad jag skulle göra, och jag hade ingen ork heller. Jag blev sjuk för några veckor sedan och jag blev helt tilltrubbad av det och antibiotikakuren. Och efter det så har jag faktiskt haft mycket lite motivation, till något som helst.
 
Nu har jag däremot fått tillbaka orken. Och idag, på min lediga dag, kände jag att det var dags att reda ut allting. Det är inte precis lätt att inse att man måste ändra på en hel del i livet. Det vore ju så enkelt att bara låta det rinna ut i sanden och inte bry sig om det och bara fortsätta flyta på. Men det fungerar inte riktigt med mig. Jag måste få ordning på livet.
 
Kanske du känner likadant så därför tänkte jag dela med mig lite hur jag tänkte då jag satte mig ner för att reda ut livet.
 
Det första du behöver är ett fint häfte och en fin penna att skriva med, haha, om du är som jag som älskar att skriva och planera fint. Det blir ju så mycket roligare då. 
Det jag frågade mig själv var; 
1. Vad är det jag vill? Kanske det för dig är att vara lycklig, eller att känna att du hör till. 
2. Varför vill jag det? För att du är olycklig? För att du är trött? Stressad?
3. Vad kan jag göra för att uppnå det? Här skrev jag till exempel ner saker som gör mig glad, som att läsa, vara ute, sticka. Dessutom skrev jag ner ''planera skolarbete noggrannt så jag har mer fritid''. Det känns ibland som att jag har noll fritid, men om jag bara planerade bättre skulle jag hinna med såå mycket mer. 
 
Under de senaste helgerna jag varit hemhemma så har jag utforskat lite. Och det gör mig så lycklig, det gör att jag känner mig mer tillfredsställd. Att vara ute i fin natur är läkemedel för själen, speciellt nu då det varit så höstigt med alla orangea träd. Det håller tyvärr på att ta slut, men jag ska nog hinna med några utflykter till innan det är borta.
 
Jag hoppas verkligen att jag får ordning på saker och ting nu. Det värsta är att jag alltid efter en tid tycks glömma det jag planerat. Men den här gånger får det bli annorlunda. Jag får fortsätta påminna mig själv allt det jag skrivit ned då jag känner mig trött och stressad. 
 
Och jag hoppas att du får ordning och reda på allt om du känner som jag. ♥
 
 En bild från underbara Norge som jag längar tillbaka till så himla mycket. 


Vilket bra inlägg!

Svar: Åh men tack fina du, vad roligt att höra! :)
Maria S 


Spara?