här vill jag bo | min dröm

// Personligt


Om mina drömmar uppfylldes skulle jag:
 
Bo här: På landet. Alltså sedan då jag ska slå ner bopålarna. Det ska vara åkrar och skog så långt ögat kan nå. Och helst i Finland då. Hur som helst, innan det skulle jag gärna testa på att bo utomlands, i England, i Australien, det skulle vara så häftigt att bo i Asien i nåt år och jobba där.  
 
Resa hit: Överallt. Australien, Nya Zeeland, Asien, USA, Canada, Island, Aruba, Bali, listan kan göras mycket lång. Det är få ställen jag inte skulle vilja resa till om vi säger så. 
 
 
Se den här artisten live: Jag har egentligen aldrig varit ett jätte stort fan av någon artist, men jag skulle gärna ser Coldplay, The Chainsmokers eller Tenth Avenue North live. 
 
Jobba med det här: Att få betalt för att resa och fota dessa resor. Helt klart. Slår alla andra jobbdrömmar. Visst finns det andra yrken som skulle vara häftiga, som att vara kirurg, eller att ha ett mysigt café, där jag själv får baka en massa goda saker. Men resefotograf slår allt annat. Det är verkligen drömmen.
 
Klä mig så här: I en stil jag gillar och trivs i. Alltså att verkligen känna att man har en stil, att ha kläder som man älskar, och som är av bra kvalité.
 
Träffa den här personen: Alltså jag vet faktiskt inte. Att träffa någon fotograf jag gillar skulle inte vara helt fel, t.ex. Joe Allam, Peter McKinnon eller Jessica Kobeissi. 
 
 
Vakna upp så här varje morgon: Frisk, pigg och lycklig tillsammans med min familj. 
 
Tjäna det här: Tillräckligt. Så jag klarar mig. Så jag kan resa nu som då. Något alla borde tänka på oftare är att pengar i sig själv inte är dåligt, men kärleken för pengar är orsaken till all sorts ondska.
 
Ge bort det här: Det som jag inte behöver. Kläder, saker och pengar till de som behöver. Och tid till de som betyder mest. 

Må så här: Bra. Vad annat kan man svara på den här frågan? Jag vill vara lycklig, må bra och vara nöjd med det jag har. Och tacksam.
 
 
Listan kommer från Sevendays.


<3 


Spara?