första juni och update

// Vardag


Kom igår hem efter en supertrevlig liten mini-resa till huvudstaden, även om inte allt gick som planerat blev det några superbra dagar hos min syster och hennes man. Fastän det blev lite trångt med 5 personer i en liten lägenhet så var det ändå trevligt. Det blev, återigen, lite shopping, en hel massa god mat, flera trevliga promenader i så fin natur att jag var tvungen att åååh-a hela tiden. 
 
Nu är juni här. Om två dagar är det dags för studentfest. Kan inte förstå att det verkligen är min tur nu. Minns för några år sedan då jag väntade på att en bok skulle bli utgiven och jag utbrast ''jag måste vänta till 2017, samma år som jag blir student!''. Ja här är vi nu. 
 
Denna dag har gått i städandets tecken. Vi har haft renovering på gång i nedre delen av huset i några månader nu, och nu är allting äntligen klart och vi har fått städat undan. Så otroligt skönt att ha ett städat hus igen.
 
Här kommer lite bilder från dagarna i Helsingfors. Borde ju ha tagit med kameran, men det gjorde jag ju inte. 
 
Utsikt från en restaurang // En outfit jag rockade en dag, kändes av någon anledning inte alls som jag, haha.
 
Hur fin är inte inredningen på Vapiano? // En underbar pasta bolognes som jag åt där, näst ska jag testa en caesar-sallad.
 
 


Snygg outfit!

Svar: Tack! <3
Maria S 


Spara?