PLANER FÖR 2O17

// Personligt


Här kommer mina planer för det kommande året.
 
SKOLA & STUDIER
I juni hoppas jag på att bli student, och det blir jag nog om jag inte får ett mentalt sammanbrott innan de sista proven är skrivna. Just nu ser det ut som att det blir fortsatta studier i höst. För tillfället drömmer jag om att bli första vårdare/akutvårdare/amublanssjukvårdare, men jag ska söka in till sjuksköterska och barnmorska i Vasa, förstavårdare i Helsingfors och sjuksköterska i Luleå. Först skrämde tanken att bo i Helsingfors mig, men just nu så tror jag att jag till och med kunde trivas(kanske litelite så att jag vill dit). Slipper jag in till Helsingfors tar jag chansen. Tänk hur man på bara några veckor kan ändra sig. 
 
Jag längtar nog efter att flytta till eget och börja studera - men på samma gång skrämmer tanken mig. Är jag faktiskt semi-vuxen? Men dom tankarna försvinner snabbt när man ser alla fina lägenhetsbilder på Pinterest. 
 
LIVET
2016 flög i väg. Jag hann inte ens tänka. 2017 vill jag hinna tänka. Jag vill tänka på mig själv. Helt enkelt ta hand om mig själv. Jag planerar inte att gå ner i vikt eller göra stora förändringar. Det jag vill fokusera på är att göra saker som jag tycker om, saker som får mig att må bra. Jag vet hur det är att inte ta hand om sig själv.
 
Så det jag tänker göra är;
 
- Röra på mig mer
- Äta hälsosammare(lets face it, jag äälskar godis, glass you name it...)
- Göra mer av det jag tycker om(läsa, fota, lära mig lettering)
- Vara mer offline 


Spara?