februari

// Tankar & Funderingar, Vardag


Ska jag vara helt ärlig var början av året likt en berg- och dalbana. Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra i framtiden, jag hade ångest inför studentskrivningarna och livet var lite av en röra faktist. Men sen sådär som från ingenstans har nu de flesta saker löst sig. Jag vet vart jag vill söka, jag vet vart jag vill komma in(vad jag gör om jag inte kommer in dit jag vill får förbli ett mysterium), egentligen är jag inte stressad inför skrivningarna, det går helt okej att läsa, även om jag är lite efter i schemat.
 
Men fram för allt är jag lycklig. Fast jag och skolan inte kommer överrens, fast jag inte vet allt om framtiden, fast det är stressigt och skrivningarna kommer närmare och närmare. Förr har jag levt för framtiden, då studenten är avklarad blir allt bättre, då jag flyttar hemifrån blir mitt liv mer spännande, typ så har jag tänkt. Men nu kan jag faktiskt säga att jag lever i nuet(även om jag inte skulle ha något emot om skrivningarna var över redan). Jag njuter av livet jag lever just nu. 
 
Jag har inte allt på klart, kommer säkerligen inte heller ha det, men det är okej. För jag är lycklig.
 
 


<3


Heja Maria! Precis sådär kändes de för mig också, men de löser sig. Allt har sin tid bara. Lycka till i studentskrivningarna å minns att int stressa för mkt. Går bra ändå. Ganska kul ju att ha inomhuspicknick 😉

Svar: Tack Becka! Jo no ska de gå bra! :) Hoppas du har de bra i Asien, dina bilder e helt amazing, nu vill jag också dit, haha! :D Du e välkommen på min studentfest, om ja blir student de vill säga, och om du e i Finland ;)
Maria S 


Spara?