d e c e m b e r

// Vardag


Alltså, december. Redan? Hur har detta år gått så himla snabbt? 
 
För en gångs skull ser jag verkligen framemot julen. Jag har lyssnat på julmusik sen i slutet av november, längtar efter att dekorera julgranen och söker konstant efter juliga recept på Pinterest. 
Ifjol bakade jag pepparkakstryfflar till julafton, och de var verkligen goda. De skulle inte har vunnit något finaste bakverket-pris, men det är ju inte det viktigaste haha. I år skulle jag vilja testa på att göra pepparkakscupcakes, med antingen små pepparkaksströssel(som jag dessvärre inte hittat någonstans) eller med en ljusslinga, som dessa eller dessa då, gillar dem verkligen.
 
För övrigt snöar det just nu, vilket gör mig så lycklig. Är det vinter ska det vara snö, ordentligt med snö också.
Jag har just kommit tillbaka hem till Vasa efter en vecka hemhemma. Ska jag vara helt ärlig längtar jag tillbaka. Jag tycker om att vara här, och jag tycker om att ha ett eget hem. Men jag är så redo för jullov, att få spendera tid med familjen utan att ha flera deadlines i bakhuvudet. Jag vill gå på promenader i skogen, besöka mina favoritplatser och helt enkelt ha en paus från skolan.
 
Lägenheten är julstädad och stjärnan är upphängd i fönstret och ungefär hälften av julklapparna är köpta. Imorgon är jag ledig och då ska de sista inhandlas. Jag är liksom redo för jul nu känner jag. Skönt.