moving on

// Vardag


Två dagar jobb kvar, 3 dagar tills jag flyttar. Det kom liksom så mycket fortare än jag tänkte. Men livet stannar inte bara för att man vill, det går vidare. Man får liksom bara hänga med. Men jag tror det här blir bra, eller jag vet att det blir det. Det kanske tar ett tag att vänja sig och bli bekväm i min nya stad och min lilla håla, men allt löser sig ju i slutändan. Mina saker har jag redan flyttat till lägenheten, men jag själv och kläderna åker på onsdag. Har dessutom en ganska lång lista på udda saker som ska med, som en lampa och en skarvsladd.
 
Fastän jag nästan varje dag tänker på att jag är så färdig med sommaren finns det några saker jag inte hunnit göra denna sommar, eller rättare sagt tagit mig tid för, och det gör mig lite ledsen, men det kommer väl fler somrar. Är hur som helst så redo för höst och vinter just nu. Och en liten ny start, fastän det, ursäkta ordvalet, skrämmer skiten ur mig. 
 
Ha det 
 
 


<3
Och vilken vacker bild!

Svar: Tack fina du! <3
Maria S


Hejdu, så himla bra kommer det blir fast man e just det, skiträdd emellanåt. Så ledsen att vi int hann ta dendär kaffen heller innan jag stack iväg, men du är så hjärtligt välkommen upp hit när du vill på kaffe, bullar, scones och toppturer! 😊 Ha det superbra i höst och önskar dig allt gott i Vasa så hoppas jag vi ses i vinter! 🤗

Ps. Fin bild! ❤️

Kram!

Svar: Åh men tack fina du! <3 Du flytta till Tromsö va? Sku ju vara helt fantastiskt att koma! Hoppas du också trivs, och ja vi måst absolut träffas i vinter. Förresten saknar jag dina blogginlägg huur mycket som helst, haha!
Kram!
Maria S 


Spara?