Frankrike #5

// Resor & äventyr


Har länge tänkt på att det forfarande finns lite bilder från sommarens resa kvar. När jag sedan skulle börja gräva bland alla mappar med bilder så insåg jag att nej, det finns inte många bilder kvar. Åter en gång blir jag så besviken på mig själv för att jag inte plockade upp kameran mer under resan. En av de största orsakerna är mitt 50mm objektiv, jag anser inte att det är tillräckligt vidvinkelt. Det är i och för sig bra på hur många sätt som helst och jag älskar det och jag kommer alltid ta med det på resor. Men när man är ute och reser så vill man ibland ha med lite mer i bilden och då skulle det vara bra att ha ett 24mm objektiv eller ett 35mm, kan inte bestämma mej för vilket som skulle vara bättre. 
 
Så det är en orsak till att det inte finns många bilder. Och dessutom så är det ju så underbart att bara vara där och inte tänka på att man måste dokumentera allt, men då är risken hög för att man ångrar sig senare, för man vill ju uppleva det pånytt.
 
Dessa sista bilder är från vårt hus i Bergeggi, Italien. Där stannade vi en natt för att sedan köra vidare till Milano och hoppa på flyget hem. Här vaknade jag på min 18:e födelsedag, inte så dåligt. Egentligen har jag bara bilder på solnedgången från vårt hus, dessutom är det inte riktigt solnedgång heller.. Men fint är det ändå. Önskar som sagt att jag hade tagit fler bilder..
 
 


Tycker alltid att man ångrar att man inte tog fler bilder. Jag kommer ihåg när vi var på Gotland 2013 och sista kvällen. Det var en fantastisk solnedgång som jag verkligen hade önskat att jag tog med mig kameran.

Svar: Äsch vad tråkigt! Och att man sedan inte lär sig, haha! :)
Maria S







 










Spara?