april

// Vardag


Och så plötsligt var april här, och det borde officiellt vara vår, vilket det nog är. Idag och igår har jag fått vikariera på ett dagis. Mycket roligt, men på samma gång väldigt tungt. Har liksom velat lägga mig ner och sova då jag kommit hem efter 8 timmar med 20 barn i 3-5 års åldern. Och hur otroligt det än låter så har jag redan fäst mej vid barnen och kommer sakna dem så mycket. Trots det så har jag insett att jag antagligen inte skulle kunna jobba resten av livet med barn, eftersom att jag inte vet hur jag skulle orka med att vara 8h med andras barn och sedan med sina egna. Men det är väl en vanesak.
 
Fastän det är hur skönt som helst att vara ledig så ligger det en tanke i bakhuvudet om att det finns något jag borde göra, jag kan ju inte bara vara ledig. Det känns så ovant. Och jo, jag borde träna tills svetten rinner varje dag, jag borde vara mer aktiv med att söka jobb och jag borde läsa inför inträdesprov, också det varje dag. Men dendär tanken som gnager handlar mer om skolan, för det känns så underligt att ha gått 12 år i skola och plötsligt inte vara tvungen att tänka på det.
Förövrigt försöker jag hålla mig upptagen på dagarna så jag inte går och blir bindgalen(känslan då man kan använda det ordet i rätt sammanhang är oslagbar), så imorgon får jag spendera några timmar med mina favoritpojkar, på torsdag blir det lunch med en vän, på fredag blir det troligen lite kvalitetstid med samma vän. Ganska skönt egentligen att inte gå i skolan. 
 
 Underbar solnedgång vid havet för några dagar sen. Måste göras oftare.


Maria! Låt om oss avnjuta en kopp te/kaffe nån dag! Eller kanske vi kör en photoshoot (himlars va längesen jag gjort nå sånt)? Super längesen ja sett dig ju!

Hahah, de blev bara tre utropstecken på 4 meningar, nåväl.

Svar: Oojaa de måst vi! Kanske man sku kuna ta en kaffe(eller te då) o ha me kamerorna, ta lite bilder på stan och sånt? Vill ju höra allt om Asien också! :)
Maria S 


Spara?