Frankrike #4

// Resor & äventyr


Här kommer den andra till sista delen av resan i somras. Denna del är från bilresan ner till Nice och från de två dagar vi var där. Det var fruktansvärt hett och jag tappade all lust att fotografera vilket jag är så frustrerad över nu i efterhand. Jag sa till och med till mig själv att jag måste fota mycket under hela resan, annars kommer jag ångra mig, vilket jag nu gör. Att man inte lär sig.
 
På väg ner stannade vi till vid en gammal bro, har ingen aning om hur vi hamnade där. Men den gamla bron var fin och vattnet som rann där under var magiskt grönt och svalkande. Det var runt 30°C när vi körde ner från Annecy till Nice och det var inte bara en gång man ville stanna och simma, för vi bokstavligen badade i svett. Hua.
Första glimten av Medelhavet. Underbart. Fastän vi befann oss på branten av ett berg på väg ner, så var det en så underbar känsla att äntligen se havet.
Inte helt fel utsikt åt andra hållet heller.
Utsikten från våra takfönster på hotellet. Underbart. Tror vi bodde högst upp i hotellet och vi hade inga andra fönster förutom två ganska stora takfönster. När vi bokade hotellet såg vi bilderna från takrummet och jag hoppades innerst inne att vi skulle få det rummet. Det var faktiskt bra.
Nästa dag spenderades i stan och på stranden. Det var en så vacker stad. Och återigen ångrar jag att jag inte fotade arkitekturen mer. På stranden finns det gratisstränder och stränder där du får betala in dig. Vi spenderade båda dagarna på samma strand, som faktiskt var riktigt bra. Visst det var fuullt med folk, lite väl mycket kanske. Men på samma gång var det underbart. Fast man brände sig på stenarna då de var så varma.
Det var så fint, men eftersom solen sken så starkt på skulle ett polarisationsfilter ha varit guld. Men till nästa gång. 
Sista kvällen tog vi en prommenad ner till stranden, ännu vackrare än på dagen.


Helt magiskt vackra bilder 😍 H. Anna

Svar: Tack! <3
Maria S 


Spara?