Årsresumé 2017

// Vardag


Beskriv året med 3 ord
Utmanande, lärorikt och bra.
 
Årets bästa bild
Jag kan inte välja. Antingen en från sommarens road trip till Lappland och Norge, eller en från gravidfotograferingen med min syster eller från den sommarnatten då jag och en kompis satt uppe på en kulle och såg på soluppgången.
 
Denna är en av mina favoritbilder, där satt vi på det första fjället vi besteg i Lappland, och känslan var fantastisk.
 
Vart reste du?
Sverige x3 och Norge. Tyvärr inget nytt land, men i sommar hoppas jag på att få besöka några nya land! 
 
Vad såg du mest fram emot?
Ungerfär allt det som jag nämn i de andra punkterna haha, studenten, flytten och att börja studera. Men i år såg jag också fram emot julen.
 
Gjorde du något som du aldrig gjort förr?
Flyttade för första gången i mitt liv. Road trippade påriktigt med en kompis, vi hade så himla roligt, måste besöka Norge igen!
 
Denna bild är från Nordkapp. Den är lite missvisande, eftersom att klipporna där nere är ungefär 200m från där vi var.
 
Vilket datum kommer du alltid att minnas?
Jag är lite dålig på datum, jag har mest olika dagar jag kommer minnas. Men förstås 3.6, studenten, 11:e och 12:e juli då vi var i Norge, och förstås 25.4 då min guddotter föddes. ♥
 
Vilka låtar kommer att påminna dig om 2017?
Perfect av Ed Sheeran, Maailman Laidalla av Mikael Gabriel och Shots(Broiler remix) av Imagine Dragons. Speciellt den sista låten påminner mig Norge, eftersom att den fanns på vår road trip-spellista. 
 
Det här åstadkom jag under 2017
Jag tog studenten, jag kom in på högskola och jag flyttade hemifrån. 
 
Från morgonen då vi såg på soluppgången, det ska jag verkligen göra på nytt 2018.
 
Vad tänker du göra annorlunda under 2018?
På ett personligt plan har jag några saker som jag vill göra annorlunda.
2017 gick så fort förbi, så det jag vill göra annorlunda för 2018 är att inte planera för mycket. Förstås har jag redan en lista på saker jag vill göra, men jag vill inte vara så fokuserad på att planera ut året allt för mycket och så missa allting. Och så vill jag fota mer, jag saknar att ha helt vanliga vardagsbilder från det gågna året. Inte bara bilder från olika fotograferingar. Fast det vill jag också göra mer nästa år! Och så vill jag blogga mer, jag menar, det borde ju inte vara så svårt, med tanke på att jag skrivit två inlägg de senaste två månaderna, haha.
 
Planer för 2018?
Att studera, främst. Försöka njuta av studielivet. Läsa fler böcker än 2017. Testa på lite nya saker. Eftersom att jag kommer vara så upptagen med skolan, så vill jag gärna få in lite små äventyr nu som då. Bara små saker som gör att man orkar sitta med näsan i anatomiböckerna hela kvällarna.


Yes, har väntat på en lista 😉

Svar: Väntar själv på fler inlägg från dej! ;)
Maria S 


Spara?