då det faktiskt går som man tänkt

// Porträtt, Vardag


 
Ofta tycker jag att det inte går riktigt som man tänkt, ta vad som helst, en jobbintervju, ett möte, ett prov, eller i mitt fall en fotografering. Jag har varit så himla nervös. Tvivlat på mina kunskaper, varit lite besviken över att jag inte haft råd att köpa en ny kamera och så vidare. 
 
Men vet ni vad? Det gick såå bra. Jag är så nöjd med bilderna, och det är studenterna också. Eller det sa dom i alla fall, haha. Så ibland går det väl som man tänkt, eller faktiskt i detta fall bättre. Igår hade jag alltså två fotograferingar, imorgon har jag både min egen fotografering och en jobbfotografering. Nu är jag inte så nervös längre, tycker mest det ska bli kul. Och vilken skön känsla det är. En sak mindre att oroa sig över.
 
 

den där sommardagen

// Vardag


 
Idag har det varit riktigt sommarväder, så himla skönt. Det enda som saknas nu är grönskan. Imorgon har jag mina två första fotograferingar. Batteriet är på laddning, minneskortet är tömt och klart. Nu är det bara jag som måste förbereda mig lite. Är verkligen så nervös. 
Av någon anledning är jag så mycket nervösare nu då jag ska fota vänner än då jag var och fotade ett 90-års kalas för främlingar. Lite knäppt egentligen. Men man vill ju att bilderna ska bli perfekta.
 
Har idag avklarat dag 1 av 7 av min jobbvecka. Jobbade fem dagar, hade en dag ledig och så sju dagar jobb. Fasar lite över denna vecka eftersom att det har blivit så bra väder, vilket får mig att ana att jag inte kommer ha så mycket tid över till att sitta och läsa inför inträdesprovet på jobbet, vilket får mig att panikera litelite, för provet är om en vecka. 

den där efterlängtade pausknappen

// Vardag


Ibland önskar jag att livet hade en pausknapp. Skulle behöva en nu. Så jag kunde planera allt på min to do-lista ordentligt. Har så många saker jag måste få gjort på några veckor. T.ex. fyra fotograferingar nästa vecka. Är såå otroligt nervös inför dem alla, varav jag ska vara fotograf vid tre av dem och stå framför kameran vid den fjärde(!!). Rädslan för att misslyckas totalt har nog inte varit större.
 
Sen har man ju studentfest man borde fixa till. Inträdesprov att läsa till, styrketräna och konditionsträna till. Och det är det jag skulle vilja fokusera mest på just nu. För jag vill verkligen göra det här. Jag vill så hemskthemskt gärna studera på Arcada. 
 
Är nu påväg till gymmet. Det regnar hemskt mycket, vilket jag är tacksamför eftersom att det betyder att det inte blir en tung dag på jobbet och jag får fokusera på att studera. Alla dessa måsten får mig bara att vilja fly undan allt. Helst till stället ni ser på bilden nedan, u n d e r b a r t. Är kär. 
 
Phuh.