en resa för själen

// Resor & äventyr


 
Efter en vecka på resande fot, med över 2300km bakom ryggen, över sammanlagt 40h i bil, 3 fjäll och 3 länder är jag nu hemma. Det är skönt. Men på samma gång vill jag fortfarande vara kvar där i Finnmark, om jag blev kär. Det var en fantastisk resa och jag vet inte hur jag ska kunna bearbeta allt jag sett, det var en resa för själen på många sätt. Men mer om resan kommer då jag helt enkelt orkar. Det är lite överväldigande just nu. 

soluppgången

// Fotografier, Vardag


 
02:48 natten till lördagen började vi gå mot kullens topp, en liten stund senare satte vi oss ner för att se på soluppgången.
 
Det var kanske den finaste soluppgång jag någonsin sett. Den första gången jag medvetet stannat uppe för att se på soluppgången(jag vet!!). Vilket får mig att undra vad jag gjort med mitt liv innan. Känslan av att bara sitta där, se hur det blir ljusare och ljusare vid horisonten, inte för att det var mörkt innan men i alla fall, den var oslagbar. Önskar bara att man kunde ta bilder med ögonen, det blir helt enkelt inte lika fint med kameran. Det var ju inte alls så mörkt som det ser ut på bilderna.
 
Med min tur så hade jag såklart med ett tomt kamerabatteri då jag snabbt hämtade kameran, så bilderna i inlägget är fotade med telefonen. Vilket betyder att detta ska göras flera gånger, men det hade jag ändå planerat in.