lediga dagar

// Böcker, Vardag


 
Jag har nu påbörjat mina studier till sjuksköterska. 4 dagar har gått och jag är fortfarande vid liv och positivt inställd till studierna haha. Hittills har mina dagar varit korta och jag har kunnat börja skoldagen kl 9 och slutat 11:45, och det känns ganska okej. Har inte heller behövt göra hemskt mycket för skolan hemma ännu, vilket är skönt, men jag antar att det kommer att ändras ganska snart. Idag lånade jag den första kurslitteraturen, och det är inte en kort bok haha.
 
Jag är hur som helst ledig från allt vad heter skola imorgon, så idag ska jag läsa, motionera lite och sedan får det faktiskt bli lite (låtsas)fredagsmys. På måndag fick jag hämta ut ett stort paket från posten innehållande inte mindre än 3 nya böcker! Bland annat All the bright places av Jennifer Niven, en bok jag har hört mycket bra om. Men har redan börjat på en av dom andra, så den ska läsas ikväll, och imorgon hoppar jag på bussen norrut för några dagar. Trevlig helg!
 
 


Oj, råkade hitta till din blogg av en slump och har suttit och läst i en god stund nu, haha. Och vad kul med nya böcker! Jag älskar att få hem saker på posten. Kram från en ny följare. :-)

Svar: Ååh men vad kul! Ja paket på posten är något av det bästa som finns! :) Kram på dig!
Maria S


Så kul att börja studera! Att läsa till sjuksköterska har varit en av mina drömmar.

Svar: Ja det känns riktigt kul! :) Om det är din dröm ska du göra det, det är inte för sent ännu! Kan du inte studera på heltid kan du ju gå kvälls/deltidsstudier! :)
Maria S 


Spara?