att ge men inte få och orosmoln

// Personligt


Just nu befinner jag mig i en period då det känns som att jag ger så mycket, men inte får något tillbaka. Kanske jag har fel. Kanske jag får tillbaka, men bara inte märker det. Jag vet inte, det är en så konstig känsla. Jag vill inte känna såhär. Det är ju så dumt. Men ibland, eller faktiskt ganska ofta, så känns det så meningslöst att lägga tid på något utan att känna att man får något tillbaka. Hursomhaver, lets move on.
 
Den där perioden blandar sig med en stressperiod, eller kanske mer en orosperiod. Och låt mig säga såhär, summan av dessa perioder är en  k a t a s t r o f. Fast den katastrofen befinner sig ju inom mig.
Flytten närmar sig med stormsteg, vet förövrigt inte ens när jag flyttar har inte bestämt mig ännu, men från och med idag är lägenheten min. Det finns ett orosmoln som cirklar omkring mig. Det handlar inte enbart om flytten, men mest om det. Ibland så ser jag bara molnet i horisonten, bara en liten strimma av lite moln, men ibland är dom rakt ovanför mig. Troligen är det helt normalt, men det betyder ju inte att jag inte vill att allt ska klarna upp. Det är inte bara kul att flytta hemifrån ska jag säga er, om ni inte hade räknat ut det redan, eller vet det av egen erfarenhet.
 
Jag försöker så kraftigt lita på att allt ordnar sig. För det vet jag ju egentliget att det gör. Det gör det alltid, och det har jag fått se bevis på flera gånger. Men det är ändå så svårt att bara släppa taget och lita på att det ordnar sig. 
 
Sen till lite mer världsliga saker - att blogga eller att inte blogga. Egentligen vill jag ju så hemskt gärna. Men jag är en av de personer som verkligen håller på kvalité framför kvantitet, dessutom så tycker jag att det bör finnas bilder i varje inlägg, som på något sätt hör ihop med inlägget. Men nu den senaste tiden har min kamera krånglat lite, tror jag. I kameran ser bilderna bra ut, men sedan i datorn så är de bara helt fel. Detta har fått mitt intresse för foto att dala. Blir liksom så ledsen då jag ser bilder från Norge som bara är helt ärligt skita. Och att jag inte får till bra bilder gör att jag inte har lust att blogga utan bilder, fast jag kanske egentligen vill skriva.
 
Nu ska jag sluta, för jag kommer liksom på mer och mer jag kunde lägga till, men vid något tillfälle måste man sätta punkt.


Skriv skriv skriv! Det måste inte alltid vara bilder till!


Åh fortsätt gärna blogga om du själv bara vill det. Kanske det går att lösa problemen med kameran eller så kan du på något sätt ordna mobilbilder ett tag eller låna en kamera någonstans i från. Och precis som ovanstående kommentar säger så måste det nödvändigtvis inte alltid vara bilder till. Men jag känner själv igen det du skriver, jag känner ofta likadant som du beskriver det med min egna blogg, men ibland måste vi som vill ha allting så "perfekt" kanske töja på våra gränser lite. Tänk hur många bloggare det finns som enbart använder mobilbilder! Och angående allt det där andra kaoset, hoppas verkligen det löser sig snart och att det blir bra på stället du ska flytta till! KRAM till dig!

Svar: Tack finafina du, och tack för att du tog dig tid att kommentera! <3
Maria S 


Spara?