moving on

| Vardag


Två dagar jobb kvar, 3 dagar tills jag flyttar. Det kom liksom så mycket fortare än jag tänkte. Men livet stannar inte bara för att man vill, det går vidare. Man får liksom bara hänga med. Men jag tror det här blir bra, eller jag vet att det blir det. Det kanske tar ett tag att vänja sig och bli bekväm i min nya stad och min lilla håla, men allt löser sig ju i slutändan. Mina saker har jag redan flyttat till lägenheten, men jag själv och kläderna åker på onsdag. Har dessutom en ganska lång lista på udda saker som ska med, som en lampa och en skarvsladd.
 
Fastän jag nästan varje dag tänker på att jag är så färdig med sommaren finns det några saker jag inte hunnit göra denna sommar, eller rättare sagt tagit mig tid för, och det gör mig lite ledsen, men det kommer väl fler somrar. Är hur som helst så redo för höst och vinter just nu. Och en liten ny start, fastän det, ursäkta ordvalet, skrämmer skiten ur mig. 
 
Ha det 
 
 

snapshots

| Vardag


En salig blandning av bilder från den senaste tiden.
 
Let me tell you. Det mest fantastiska hotell i jag någonsin stannat på, har däremot inte stannat på så många hotell. Hursomhave sängen var fantastisk, badrummet och toaletten var supermoderna och fräscha. Rummet överlag var ganska modernt. Kommer verkligen stanna där fler gånger, vid behov. Finnes i huvudstaden, i hamnen.
 
Var alltså i Helsingfors för att träffa systern. Och staden är bara för underbar, systern också för den delen. Gatorna är så mysiga och husen(de flesta) är såå vackra i den gamla stilen.
 
En exremt god middag på O'Learys // Och en vacker solnedgång från hotellrummet, sådär annars var inte utsikten så fin, fastän den var vid havet.
 
Ett urmysigt café vi besökte med en vän under vår loppisrunda i grannstaden. 
 
 

att ge men inte få och orosmoln

| Personligt


Just nu befinner jag mig i en period då det känns som att jag ger så mycket, men inte får något tillbaka. Kanske jag har fel. Kanske jag får tillbaka, men bara inte märker det. Jag vet inte, det är en så konstig känsla. Jag vill inte känna såhär. Det är ju så dumt. Men ibland, eller faktiskt ganska ofta, så känns det så meningslöst att lägga tid på något utan att känna att man får något tillbaka. Hursomhaver, lets move on.
 
Den där perioden blandar sig med en stressperiod, eller kanske mer en orosperiod. Och låt mig säga såhär, summan av dessa perioder är en  k a t a s t r o f. Fast den katastrofen befinner sig ju inom mig.
Flytten närmar sig med stormsteg, vet förövrigt inte ens när jag flyttar har inte bestämt mig ännu, men från och med idag är lägenheten min. Det finns ett orosmoln som cirklar omkring mig. Det handlar inte enbart om flytten, men mest om det. Ibland så ser jag bara molnet i horisonten, bara en liten strimma av lite moln, men ibland är dom rakt ovanför mig. Troligen är det helt normalt, men det betyder ju inte att jag inte vill att allt ska klarna upp. Det är inte bara kul att flytta hemifrån ska jag säga er, om ni inte hade räknat ut det redan, eller vet det av egen erfarenhet.
 
Jag försöker så kraftigt lita på att allt ordnar sig. För det vet jag ju egentliget att det gör. Det gör det alltid, och det har jag fått se bevis på flera gånger. Men det är ändå så svårt att bara släppa taget och lita på att det ordnar sig. 
 
Sen till lite mer världsliga saker - att blogga eller att inte blogga. Egentligen vill jag ju så hemskt gärna. Men jag är en av de personer som verkligen håller på kvalité framför kvantitet, dessutom så tycker jag att det bör finnas bilder i varje inlägg, som på något sätt hör ihop med inlägget. Men nu den senaste tiden har min kamera krånglat lite, tror jag. I kameran ser bilderna bra ut, men sedan i datorn så är de bara helt fel. Detta har fått mitt intresse för foto att dala. Blir liksom så ledsen då jag ser bilder från Norge som bara är helt ärligt skita. Och att jag inte får till bra bilder gör att jag inte har lust att blogga utan bilder, fast jag kanske egentligen vill skriva.
 
Nu ska jag sluta, för jag kommer liksom på mer och mer jag kunde lägga till, men vid något tillfälle måste man sätta punkt.