den där listan

// Vardag


I höstas skrev jag en lång lista på saker som jag ville göra efter att skrivningarna var över i vår. De flesta av de sakerna är fortfarande inte överstrukna. En av de saker jag väntade mest på var att äntligen få försjunka mig i en riktigt bra bok. Att få läsa bara för nöjesskull. Vilket har tagit mig väldigt länge. Jag har faktiskt inte riktigt orkat ta i en bok. I några veckor har jag kämpat mig igenom Liane Moriartys Öppnas i händelse av min död och igår blev jag äntligen färdig med den, tyckte inte om den till en början, men epilogen fick mej att tycka lite mer om den, för den var helt unik och helt fantastisk.
 
Nåväl det skulle ju inte handla om den boken utan om den där listan. Några av de saker som jag ville göra var att fortsätta måla och rita, vilket jag faktiskt gjort en del. Och det är riktigt roligt, och jag är kanske inte fullt ut så urusel som jag trodde(med undantag för bokmärkena nedan, så mycket svårare att skriva med pensel än vad man skulle tro). Jag har påbörjat en ny bok. 
Sen får det bli några små äventyr i maj. Ett och annat cafébesök. Och så har jag ju börjat träna, så slutligen kan jag faktiskt stryka några saker från listan.
 
 


Åh, jag tycker bokmärkena blev helt fantastiskt fina!

Svar: Åh men tack! :)
Maria S 


Spara?