9 saker du kanske inte visste om mig

// Personligt


 
 
1. Jag älskar att städa. Det spelar ingen roll om det är mitt rum eller någon annans kök eller ett klädrum. Jag verkligen älskar det. Det är så roligt att organisera, sortera, kasta bort. Och ja - jag tycker till och med om att dammsuga. Det enda jag inte tycker om är att städa wc:n och diska. 
 
2. Jag har obehag för att köra framför långtradare. De flesta som suttit på med mig ett antal gånger vet att jag verkligen har obehag för det. Ser alltid i bakspegeln hur dom kommer närmare och närmare. Tänk om man var tvungen att nitbromsa, 90% chans att de skulle köra rakt in i en, jag och min Polo skulle knappast klara oss helt oskadda, hua. 
 
3. Är beroende av isté. Spelar ingen roll om jag har en hel hög med läxor eller om jag ska titta på en film. Oftast finns det ett glas med isté brevid mig. Och det går inte med vilken som helst, nejdå, det ska vara Prismas Rainbow Ice Tea Lemon. 
 
 
 
 
4. Jag är livrädd för ormar. Verkligen livrädd. Jag kan inte se på bilder på ormar, jag kan inte se på filmer/dokumentärer om ormar. Det går inte. Jag får på riktigt panikkänsla och hjärtat börjar slå snabbare. En gång hade vi en orm som kom slingrande in på vår bakgård. Min syster satt ute på gräsmattan och målade, och den kom emot henne. Long story short; jag stod inne i soffan och grät, vår fasters man kom och tog hand om den, vi ville inte vara hemma och åkte därför hem till vår bror. Japp... 
 
5. Jag älskar tortillas/tacos. Verkligen ä-l-s-k-a-r. Om jag skulle få, skulle jag äta tortillas tre gånger i veckan.
 
6. Skulle aldrig i mitt liv se en skräckfilm. A-L-D-R-I-G. Inte ens om jag fick betalt. Fattar liksom inte grejen med dem. Varför vill man titta på något som man blir rädd av? En gång såg jag och en kompis på ett videoklipp som var som en kort skräckfilm på ca 7 min. Och på slutet kom det en riktig hemsk del och jag skrek och grät. Lite.  
 
 
 
 
7. Älskar att sätta upp mål för mig själv. För tillfället är ett av mina mål att kunna springa 10km utan några som helst problem. Och det ska jag kunna inom ett år. Har också som delmål att kunna springa 2km och 5km. 
 
8. Jag har väldigt dåligt minne. Det kan min mamma försäkra er om, om ni inte tror på mig. Till exempel om hon påminner mig att köpa socker från butiken, så kan ni ju gissa vad det är jag inte har med mig då jag kommer hem. Eller som här en dag då hon ringde och jag lovade att jag skulle kolla upp ett recept, vilket jag hade glömt bort 30 sekunder efter att jag lagt på. 
 
9. Hade extremt svårt att få ihop en lista på 9 saker. Vet inte vad det säger om mig. 


Det är så kul att läsa sån här inlägg! :)

Svar: Åh vad roligt att höra! :D
Maria S


kul att läsa :)

Svar: Ja, tycker också själv att det är roligt att läsa sådana inlägg! :)
Maria S


Så roligt att läsa :)

Svar: Roligt att höra! :)
Maria S 


Spara?