då man kan andas ut

// Böcker


Idag hade jag min sista skrivning. Jag kan äntligen andas ut. Nu är det över för några månader och jag har gjort mitt bästa. Det har varit ganska stressigt. Men nu är det så lite av skolan kvar och jag kan på något konstigt sätt se fram emot de kommande månaderna, på något väldigt, väldigt konstigt sätt bör understrykas. 
 
Att skrivningarna är slut för denna gång innebär nu alltså att jag kan börja avverka högen med böcker jag vill läsa. Nora Roberts Lögnaren är näst på listan. Har aldrig läst någon av Nora Roberts deckare, ska bli spännande att se om hon kan toppa Camilla Läckberg. 
 
Vilken är din favorit bok/böcker? Tipsa! (Man kan aldrig ha för många böcker på gång, haha.) 
 
 

storstäder och en nyfunnen kärlek

// Vardag


 
Igår blev det en snabb dag i huvudstaden. Och än en gång insåg jag hur mycket jag inte tycker om stora städer, speciellt inte Helsingfors. Skulle aldrig, aldrig kunna studera där. Men att åka dit ibland och gå i alla butiker som inte hittas här funkar helt okej för min del. 
Och om den nyfunna(?) kärleken då - Caramel Frappe från McDonald's. *hjärtögon* Hur gott är inte det så säg, och har du inte testat måste du göra det. Och jag tycker inte ens om kaffe. Nu skulle jag helst dricka en sån mest hela tiden. 

snapshot #13

// Snapshots


 
Då man kunde plocka blommor, bara för att det är mysigt.