när höstlovet lider mot sitt slut

// Vardag


 
 
Imorgon är det dags att gå tillbaka till skolan, bara för en dag för min del dock, men det känns lite vemodigt i alla fall. Det känns verkligen som om jag är färdig med skolan nu. Hade liksom glömt hur mycket jobb det är med vanliga kurser. Men då får jag uppmuntra mig själv med att det faktiskt bara är ungefär 4 månader kvar.
 
På fredagen kom jag och min bror hem från Sverige efter ett lite längre besök hos vår syster. Det blev några sköna dagar i skogen, en dag i Luleå med lite shopping och så lite slappande, som ju hör till när man har höstlov. Men vad vore inte en resa utan lite krångel? Speciellt när mamma och pappa befann sig långtlångt söderut. Det känns som att nånting alltid måste krångla, denna gång blev det bilen, med ett motorfäste som hade gått sönder. För er som inte kan något med bilar, som jag, betyder det att vi hade kunnat tappa vår motor(hur man nu kan göra det), sa dom på verkstaden. Men det löste sig och vi kom hem, en dag senare än planerat. 
 
För tillfället befinner jag mig i ett stadie med hur mycket inspiration som helst. Så de närmaste dagarna kan ni vänta er en hel del blogginlägg. 


Ojj, hemska saker. Men vilken tur att allt gick bra ändå! :D

Svar: Haha joo! :D
Maria S 


Spara?