scandinavian interior

// Inredning


 
 
Jag helt enkelt älskar den här stilen i hem; öppna, ljusa rum, naturliga färger. Helt vita väggar vill jag inte ha, hellre i gråa, ljus beiga och blåa toner. Dessutom så tycker jag att väggarna ofta är lite för tomma när man ser bilder från hem med den här stilen på pinterest(haha). Det blir liksom lite sterilt, så jag skulle fylla på med bokhyllor och tavlor. Färgklickar i inredningen är så snyggt, just nu är jag lite inne på gult. 
 
 
Det är så snyggt när man blandar i lite trä, inte för mycket, men ett bord, en byrå eller liknande, och helst inte i en för orange ton. Men trägolv vill jag verkligen ha, inte vitt och inte orange, utan en ljus eller en mörk träfärg. Och såklart vill jag gärna ha en eller flera av dessa i mitt framtida hus. Och i toaletter och badrum är det så snyggt att ha mönstrade kakel, antingen golvet eller så en vägg. 
 
Kanske ni också märkte att jag är dökär i Eames-stolar, synd bara att de ska vara så otroligt dyra. Så om jag inte av någon orsak blir väldigt rik i framtiden, så får jag nog hitta några liknande istället. Har dessutom upptäckt att de finns gungstolar och de är föör underbara. 
 
Hurudan stil vill du ha/har du i ditt hem?


alltså badrumsgolvet är helt fantastiskt

Svar: Ja visst är det!
Maria Linnea


Så sjukt bra stil du har! :)

Svar: Nämen tack, haha! :D
Maria Linnea


Wow vad fint!

Svar: Ja visst är det! :)
Maria Linnea 


Spara?