sommarlov

// Vardag


Och så kom det där efterlängtade sommarlovet. Fast jag kan inte riktigt tro det ännu. Men jag behövs inte tillbaka till skolan före i höst. Och då är det sista året. Kan inte sluta tänka på det. Sommaren för med sig såå många saker; en resa till fyra länder, jag fyller 18, tar körkort, jobbar. Tror det kommer bli en bra sommar.
 
Så nu tänker jag försöka sluta stressa, läsa högen av böcker som blivit olästa och gå tillbaka till mitt riktiga liv. 
 
 

studentfoto

// Porträtt


 
 
Igår fotade jag tackkort åt en av mina vänner som blir student om en vecka. På dagen var vi inne i stan, och bestämde oss för att fortsätta på kvällen ute vid havet. Vi fick så fint väder, och i alla fall jag är supernöjd med bilderna, och glad att vi väntade med fotograferingen några dagar så det hann bli ännu grönare.
 
Lite konstigt de där, för jag fick verkligen fundera på platser där vi kunde vara. Hur känner man inte till sin egen stad? Fick åtminstone en ny favortiplats, en underbar park inne i stan. Tror verkligen att jag kommer att använda den flera gånger.

Instagram-favorit #2

// Inspiration


Här kommer min andra instagramfavorit just nu, denna mer inriktad på mode. 
 
 
@andicsinger
 
Tydligen har jag något med australiensare just nu, för denna tjej kommer också därifrån, från Sydney. Hon har en så snygg stil, inte helt och hållet min stil, men delar av den i alla fall. Dessutom så publicerar hon inte endast modebilder, utan också en del annat, vilket jag tycker är så bra. En absolut favorit just nu. Jag menar, hur snygga är inte hennes bilder? Men det är ju något speciellt med ljuset i Australien, helt magiskt.