scandinavian interior

// Inredning


 
 
Jag helt enkelt älskar den här stilen i hem; öppna, ljusa rum, naturliga färger. Helt vita väggar vill jag inte ha, hellre i gråa, ljus beiga och blåa toner. Dessutom så tycker jag att väggarna ofta är lite för tomma när man ser bilder från hem med den här stilen på pinterest(haha). Det blir liksom lite sterilt, så jag skulle fylla på med bokhyllor och tavlor. Färgklickar i inredningen är så snyggt, just nu är jag lite inne på gult. 
 
 
Det är så snyggt när man blandar i lite trä, inte för mycket, men ett bord, en byrå eller liknande, och helst inte i en för orange ton. Men trägolv vill jag verkligen ha, inte vitt och inte orange, utan en ljus eller en mörk träfärg. Och såklart vill jag gärna ha en eller flera av dessa i mitt framtida hus. Och i toaletter och badrum är det så snyggt att ha mönstrade kakel, antingen golvet eller så en vägg. 
 
Kanske ni också märkte att jag är dökär i Eames-stolar, synd bara att de ska vara så otroligt dyra. Så om jag inte av någon orsak blir väldigt rik i framtiden, så får jag nog hitta några liknande istället. Har dessutom upptäckt att de finns gungstolar och de är föör underbara. 
 
Hurudan stil vill du ha/har du i ditt hem?

sommarlov

// Vardag


Och så kom det där efterlängtade sommarlovet. Fast jag kan inte riktigt tro det ännu. Men jag behövs inte tillbaka till skolan före i höst. Och då är det sista året. Kan inte sluta tänka på det. Sommaren för med sig såå många saker; en resa till fyra länder, jag fyller 18, tar körkort, jobbar. Tror det kommer bli en bra sommar.
 
Så nu tänker jag försöka sluta stressa, läsa högen av böcker som blivit olästa och gå tillbaka till mitt riktiga liv. 
 
 

studentfoto

// Porträtt


 
 
Igår fotade jag tackkort åt en av mina vänner som blir student om en vecka. På dagen var vi inne i stan, och bestämde oss för att fortsätta på kvällen ute vid havet. Vi fick så fint väder, och i alla fall jag är supernöjd med bilderna, och glad att vi väntade med fotograferingen några dagar så det hann bli ännu grönare.
 
Lite konstigt de där, för jag fick verkligen fundera på platser där vi kunde vara. Hur känner man inte till sin egen stad? Fick åtminstone en ny favortiplats, en underbar park inne i stan. Tror verkligen att jag kommer att använda den flera gånger.