min midsommar II

// Vardag


 
På lördagen var vädret inte alls lika bra. Så vi trängde in oss i villan, inget fel på det. Älskar det här stället, med udda glas, blommiga kaffekoppar och gamla saker. Även om den är i minsta laget, knappt så vi ryms in allihopa. För två personer är det däremot perfekt. Dessutom är det inget fel på att ha havet att simma i. 

min midsommar

// Vardag


 
 
 
 
 
Fredagen började med 2-års kalas. Kan inte tro att familjens minsting redan är två. Och han är så rolig min lilla brorson. Har redan en sådan personlighet. Och världens sötaste leende med sina söta tänder. Och god mat hade min svägerska Anna såklart fixat, bland annat otroligt goda och hembakade hotdogbröd. Jordgubbstårtan var det inte heller något fel på.
 
Efter det åkte vi till sommarstugan. Vi fixade lite god mat, satt och njöt i solen. Och så fick det bli årets första dopp. Kan inte förstå att det tog så länge för mig. Oftast brukar jag ha simmat första gången i maj. 
 
Hade ni en bra midsommar? Hurudana traditioner har ni på midsommaren?
 
 

midsommarhelgen

// Vardag


 
Helgen har spenderats vid sommarstuga. På fredagen var det fint väder, men idag har det varit mulet och regnat. Det var så dimmigt så vid ett tillfälle såg man nästan inte över till andra sidan vattnet. Nu till kvällen var jag tvungen att åka hem, för imorgon väntas det jobb. Men det har varit en väldigt trevlig helg med nästan hela familjen. Mer ska ni få se.
 
Nu ska det bli lite kvällsmys med Harry Potter och lite gott att äta! Hoppas ni har haft en väldigt trevlig midsommar!