boktips: Nora Roberts

// Böcker


 

Just nu ligger det en lite för stor hög med böcker på mitt skrivbord som bara väntar på att bli lästa(vissa av dem läser jag frivilligt och vissa not so much). Men innan jag kan börja avverka högen så måste en finsk bok läsas. Vilket sätt är nu bättre än att läsa litteratur för att förbereda sig för studentskrivningarna i höst?

 

Jag måste i alla fall tipsa om en serie som jag verkligen älskar, fastän jag bara har läst en av böckerna, vilken är den andra(suck). Serien heter The MacKade brothers och är skriven av Nora Roberts, som jag har kommit fram till är en av mina favoritförfattare. Det är en riktigt typisk kärleks-serie, men ändå med en bra handling och inte bara rosa moln.

 

Serien handlar alltså om fyra bröder och varje bok har en av de fyra bröderna som huvudperson, men de andra är ändå med. Den första heter The Return of Rafe MacKade. Nu råkar det vara så att jag inte har läst den här. För när jag lånade den andra boken så tog jag den bara sådär ur hyllan i biblioteket, och visste inte att den hörde till en serie. Och det är endast de två första som finns på biblioteket här. Så därför beställde jag nummer tre och fyra innan jag skulle åka till Frankrike, men som vanligt så hann de inte komma. Men igår fick vi hämtat ut dem och nu ligger de tillsammans med de andra böckerna i högen på mitt skrivbord. Jag kan inte vänta på att få fortsätta läsa serien. Men jag tror nästan att jag måste läsa den första före.

 Tack för tipsen!

Svar: Varsågod! Du ska verkligen läsa dem. Hon har också många andra bra serier, som Boonsboro Inn-serien och Bröllopskvartetten, vet inte om The MacKade brothers finns på svenska! :)
Maria Linnea


Va kul me tips :)

Svar: Jaa, älskar själv att få tips! Har du några? :)
Maria Linnea


Bra tips! :)

Svar: Vad kul du tyckte om det! :)
Maria Linnea


Så bra tips! :)

Svar: Vad kul att du uppskattar det! :)
Maria Linnea


Alltid kul med boktips! :)

Svar: Vad roligt att höra! :)
Maria Linnea 


Spara?