trettioförsta

// Vardag


 
Januari lider mot sitt slut och de senaste dagarna har jag varit begravd i skolarbete. Begravd. Orsaken till tystheten här på bloggen har ni där alltså. Helst har jag bara velat lägga mig i sängen och somna och vakna när skolan är över. Har haft och har fortfarande noll inspiration för något alls. Alla skolarbeten blir halvt dåliga så att jag ska hinna något med alla arbeten som ska skickas in. Som tur lönar det hårda arbetet sig när jag nästa, och sista, året har väldigt lite skola. 
 
Kanske känner ni igen er. Nå, ingen vill läsa om skola så vi får se när nästa ordentliga inlägg dyker upp!
 

snapshot #11

// Snapshotsettårsdag

// Vardag


På söndag kväll kom jag hem från Sverige, igen. Jag fick chansen och tog den. Något jag verkligen vill göra mer det här året, inte bara när det gäller att åka och hälsa på min syster i Boden, utan också andra chanser. Nå det var bara en liten parentes.
 
Men åh vad jag älskar Boden. Verkligen mitt andra hem. Och en liten längtan som fötts i mig de senaste veckorna och månaderna är att flytta dit, bli sjuksköterska på LTU, och sedan bli barnmorska eller ambulanssjukvårdare. Är min syster och hennes man kvar där nästa vår, då flyttar jag dit. Vet inte ännu om jag vågar göra det om dom flyttar till Umeå. Nå vi får se hur det blir om några månader.
 
Sånt är det som snurrar runt i mitt huvud just nu. Angående rubriken. Igår var det ett år sedan jag och några andra flög ner till Afrika. Kan ännu inte riktigt förstå att jag varit där.