Frankrike #1

// Resor & äventyr


 
Jag har varit hemma tillräckligt länge nu för att orka se tillbaka på bilder från resan. Och har bestämt mig för att lite smått skriva om den. Vet inte ens vad jag ska säga. Vi flög alltså till Milano, där vi hyrde bil och körde till Annecy i Frankrike via Schweiz. Denna första del med bilder är alltså tagna under bilresan till Annecy. 
 
 
I Italien var vi ju tvungna att testa pizza. Är själv inte ett stort fan av pizza, och inte var det den godaste jag har ätit. Men att ha ätit pizza i Italien är ju ändå något. 
 
 
Vi körde inte genom tunneln som går genom bergen, utan valde att köra över dem. Trots min höjdrädsla gick det riktigt bra. Och vyerna man fick se var helt otroliga, så det var verkligen värt det. Föreställer mig att det ser ut sådär i Skottland, men det är faktiskt Italien, Aosta dalen. 
 
 
Från Schweiz har jag inte många bra bilder. Att ta foton genom bilfönstret är inte det ultimata.Det var ganska mulet på flera ställen och vi var så högt uppe(och molnen lågt ner) att molnen låg ovan träden. Vilket var otroligt magiskt och såklart fotogeniskt.
 
 


Grymt fin miljö :)

Svar: Ja visst är det! :)
Maria Linnea


Gud så mysiga bilder!


Härliga bilder!


Åh så vackert!

Svar: Jaa, väldigt vackert! :)
Maria Linnea


underbara bilder! :)

Svar: Tack! :)
Maria Linnea 


Spara?