7 månader

// Vardag


från en av de sista sommarkvällarna
 
I morgon är det dags att gå tillbaka till skolan. Är inte alls beredd. Hösten kommer bli såå hektisk, inte bara i skolan med studentskrivningar, och på samma gång helt vanlig skola med vanliga kurser, utan också på ett personligt plan. Jag är inte en av dem som är naturligt bra i skolan, utan måste verkligen jobba för att nå de resultat jag vill ha. 
 
Såå de kommande 6-7 månaderna ser jag egentligen inte framemot så väldigt mycket. I alla fall inte de kommande 4. På våren ska jag i alla fall skriva två ämnen som jag verkligen är intresserade av. Och så slutar skolan i mitten av februari, så det känns som att vårterminen kommer gå fortare. Är verkligen skoltrött nu, men är ändå på något sätt redo för sista året.


ISA

oj vad tidigt skolan börjar för er. Även om det känns kämpigt så kriga på, det kommer gå snabbare än du tror och vara såå värt det :))

Svar: Jo men vi fick sommarlov redan 4:e juni :) Och tack, ska verkligen försöka kämpa på! Känns som att det var igår man fick sommarlov, det går såå fort nu! :)
Maria Linnea 


Spara?