Frankrike #2

// Resor & äventyr


Dessa bilder är från den första dan vi var i Annecy. Då gick vi på stan, såg oss omkring på de mysiga gatorna, shoppade lite. Vi testade på crêpes(som blev en stor favorit hos mig!) och åt den godaste pasta bolognese som jag någonsin ätit. Senare på kvällen körde vi upp till en utsiktsplats, där fanns också en supermysig restaurang som vi åt vid någon av de sista kvällarna.
 
 
 
 

7 månader

// Vardag


från en av de sista sommarkvällarna
 
I morgon är det dags att gå tillbaka till skolan. Är inte alls beredd. Hösten kommer bli såå hektisk, inte bara i skolan med studentskrivningar, och på samma gång helt vanlig skola med vanliga kurser, utan också på ett personligt plan. Jag är inte en av dem som är naturligt bra i skolan, utan måste verkligen jobba för att nå de resultat jag vill ha. 
 
Såå de kommande 6-7 månaderna ser jag egentligen inte framemot så väldigt mycket. I alla fall inte de kommande 4. På våren ska jag i alla fall skriva två ämnen som jag verkligen är intresserade av. Och så slutar skolan i mitten av februari, så det känns som att vårterminen kommer gå fortare. Är verkligen skoltrött nu, men är ändå på något sätt redo för sista året.

om sommaren

// Vardag


 
På måndag är det dags att sitta ner i skolbänken igen. (Runt 6 månader kvar, kan inte förstå det. Det är slut snart. Kunde inte vara gladare, fast det är såå mycket jobb tills det.) Känns inte som att sommaren ens börjat. Tyvärr. Men det kommer väl fler somrar. Som tur fick jag några fina dagar mellan alla de vanliga gråa och regniga dagarna. 
 
Har inte varit så mycket på vår villa. Men på lördagkvällen då jag efter 8 jobbdagar äntligen fick två dagar ledigt hoppade jag i bilen. Jag älskar att vara där. Det är så underbart. Det lilla köket med blommiga väggar, plastytor på bänkarna och bryggan som är större än själva villan. Och att simma i havet är det bästa som finns. På kvällen kom lite fler familjemedlemmar och på söndagen ännu fler. Jag menar hur mysigt är inte det?