throwback

// Resor & äventyr


Oh Africa, my dear Africa. I miss you.

helgen

// Vardag


 
I helgen har jag varit på vandringskurs. Vi har haft så fantastiskt roligt. På fredagen när vi skulle starta från skolan öste regnet ner. Vi var genomvåta innan vi kommit en kilometer. Men glada var vi ändå. Hemskt tunga väskor hade vi också. Länge sen jag haft så kul. Vi cyklade bara vilse två gånger. Första gången för att vi inte var uppmärksamma. Andra gången mångamånga timmar senare för att vi inte visste var vi skulle sova. Så vi irrade på i mörkret. Läskigt. Jovisst. Men lite kul ändå.
 
Hemvägen var hemsk. Värsta träningsvärken jag haft nångång. Vi hade gått hur många kilometer som helst, och sedan cyklat ännu fler. Men hem kom vi. En fantastisk upplevelse. Nästa gång jag vandrar ska jag göra det i Lappland. Påriktigt.

när livet kom emellan

// Vardag


Okej jag är helt enkelt urusel på blogg just nu. Jag har ingen ursäkt förutom att livet kom emellan, och vill inte publicera tråkiga dethär-har-jag-gjort-idag-inlägg. Känns inte som jag helt enkelt. Visst i världen vill jag skriva, jag älskar att skriva. Men det måste finnas en tanke bakom det tycker jag. Vi får se om bloggen kanske får nytt liv när jag har lite tid över. Hoppas ni får en finfin höst!