snapshot #9

// Snapshots


Location: Coop Norrbotten Arena, Luleå 

4 dagar

// Vardag


 
Jag hade tänkt skriva ett inlägg om snö, jullov och 9 dagar kvar till jul, onödigt och tråkigt. Såhär såg det ut för lite mer än ett år sedan. Såhär ser det inte ut idag.

december

// Vardag


Jag måste erkänna att december är i top tre på min lista över favoritmånader, tillsammans med maj och juli. Hela december är fylld av spänning, en såndär underbar känsla helt enkelt. Fastän den kan vara mycket hektisk så är den väldigt mysig. Dagen före julafton, julafton, dagarna efter julafton då man går i pjamas hela dagarna för undantag då hela halva släkten kommer och äter. Sedan mellandags-rea, nyårsafton, lika bra som alltid med tre rätters. 
 
För tillfället sitter jag bara och väntar på det ovanligt långa jullovet. Och att hela stora tjocka familjen kommer att vara i samma land, i samma stad, i samma hus på en och samma gång. Det händer inte ofta nuförtiden vetni. Och så sitter jag och drömmer mig bort på pinterest, vill helst av allt dekorera hela huset i ''naturliga'' färger och julpynt. Men faktum är att allt det pyssel och DIY:andet som jag hade planerat har lämnat på hälft, får inget gjort just nu, varken skolarbete eller annat. Suck.. Nå, vi går mot ljusare tider. Eller hur?
 
Hurudana traditioner har ni?